Зареждане

Масвидал готов да размаже физиономията на Ковингтън

Масвидал готов да размаже физиономията на Ковингтън
Публикувано на: Ноември 28, 2021 в 01:00 ч
Хорхе Масвидал е готов да се биe със своя бивш най-добър приятел Колби Ковингтън. Двамата си спретнаха вражда преди време, защото се скараха за шампионската битка в полусредна категория. В крайна сметка и двамата получиха шансове срещу Камару Усман, но загубиха.

Масвидал, познат като най-лошото копеле в UFC трябваше да се бие срещу Леон Едуардс следващия месец, но се оттегли заради контузия. Ковингтън не пропусна да го предизвика и не спира да се хвали, че ще успее да се справи с него.

Двамата идват след загуби в битка за титлата с Камару Усман. Определено има смисъл от битка между двамата с оглед на миналото им. В интервю за Ариел Хелуани, Масвидал сподели следното:

Имахме споразумение с Леон Едуардс и следващия път ще го смажа. Искам да се придържам към това, доколкото е възможно. Но ако това не се случи, тогава разбира се, бих искал да размажа лицето на Колби. Говорим за най-големия страхливец в моя спорт, във всички дивизии, всички спортове. 

Ковингтън е страхливец. Той не може да контролира своя страх. Бих искал да разбия лицето на този човек и да получа хубава награда. Аз обаче бях подписал за бой с Едуардс и бих искал да се бия с него. 

След Едуардс мога да се погрижа за този страхлив плъх Ковингтън. Много искам да му сритам задника. Определено ще се бия с този страхлив кучи син.

С пропадналата битка между Масвидал и Едуардс е напълно възможно да видим бой между Хорхе и Ковингтън.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес