Зареждане

Mark Hunt за изминалите 8 години: 'Няма я вече UFC мечтата'

Mark Hunt за изминалите 8 години: 'Няма я вече UFC мечтата'
Публикувано на: Октомври 1, 2018 в 09:46 ч
Mark Hunt си остава един от най-атрактивните бойци на земята, въпреки че е готов вече да се оттегли от UFC и да пробва късмета си другаде.

След последните си две загуби в Октагона, едната от които със събмишън от Aleksei Oleinik по-рано този месец, Hunt вече дори не знае дали от организацията биха го приютили отново като му изтече договорът.

"Честно казано, даже не ми е и цел."

"Загубих последната битка - кой ще иска да ми даде договор в UFC? Със сигурност не очаквам такъв."

Остава му още една битка и 44-годишният боец вече се е съгласил да се изправи срещу талантливия Justin Willis на UFC Fight Night 142 на 2-ри декември в Adelaide. Това ще бъде последното му представяне в Октагона, като след това той възнамерява да се пробва и другаде преди да се оттегли окончателно от ММА.

До момента кариерата му е изключително непредвидима. От 2010-та насам той бележи 8-7-1 (1 NC). Той има победи срещу опоненти като Frank Mir, Antonio Silva, Derrick Lewis, Stefan Struve и Roy Nelson, но от 2012-та насам не е печелил повече от 2 срещи подред.

8 години, две победи с нокаут, една загубена битка за титлата и едно дело по-късно, Hunt е вече готов да сложи край на приключението си в UFC.

"UFC мечтата вече я няма. Време е за нещо по-голямо и по-добро."

Ако Hunt успее да приключи Willis след два месеца обаче, може от организацията да поискат да си го приберат обратно - предстои да разберем.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес