Зареждане

Макс Холоуей: Ако Макгрегър иска пак да е велик, то тогава ще трябва да се бием

Макс Холоуей: Ако Макгрегър иска пак да е велик, то тогава ще трябва да се бием
Публикувано на: Декември 7, 2019 в 00:00 ч
Шампионът в категория перо Макс Холоуей не се е отказал от мечтания реванш срещу бившият двоен шампион Конър Макгрегър. Двамата се биха през 2013 година в Бостън, където ирландеца успя да измъкне победата с единодушно решение. Много неща се промениха от тази среща и хаваеца успя да навърже серия от 14 поредни победи в категория перо.

Това беше неговата последна загуба в тази категория и той иска шанс да отмъсти. След седмица на Макс му престои тежка битка с Александър Волкановски за титлата и той ще трябва за пореден път да я брани. Макс вярва, че Конър Макгрегър трябва да се бие с него, ако отново иска да стане велик. Не е ясно дали ще има такава среща, но Макс е повече от готов да я приеме:


Ще видим какво ще стане. Ако Конър иска да е този, който беше в миналото и да е най-великия в играта, то тогава ще трябва да се срещнем отново в клетката. Той иска да е велик, но аз също искам да съм велик. Ако той иска да е най-добрия, то тогава ще има реванш между нас. Не го мисля много. 

Ще видим какво ще реши Макгрегър. Ще видим дали "Mystic Mac" ще се завърне. Надявам се, че ще видим една добра битка между тях двамата. Пожелавам му страхотен тренировъчен лагер и нямам търпение да го видя обратно в клетката.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес