Зареждане

Макгрегър: Уиски и тъмна бира са ключът към топ формата

Макгрегър: Уиски и тъмна бира са ключът към топ формата
Публикувано на: Септември 20, 2022 в 15:00 ч
Конър Макгрегър отвърна на феновете, след като беше обвинен, че полза стероиди.

Наскоро бившият двоен шампион показа, че е в много добра физическа форма. Феновете обаче се осъмниха, че това се дължи на химия, защото от USADA не са го тествали за забранени вещества от 1 година насам.

"The Notorious" се стреми да влезе във върхова форма за съвместната си роля в „Road House“ заедно с Джейк Гиленхал. Много фенове и критици са шокирани от сегашния размер на Макгрегър и как е успял да натрупа толкова много мускули за кратко време.

В отговор на едно от многото твърдения, Макгрегър развенча слуха, разкривайки на феновете каква е тайната му рецепта за топ форма.

„Proper Twelve и Forged Irish Stout / тъмна бира /. Сервира се заедно с моето собствено, органично отгледано ирландско говеждо, сервирано върху горещ камък.", написа Макгрегър в Twitter

Въпреки че бившият шампион на UFC преследва шепа други бизнес начинания, основният фокус на Макгрегър е да направи най-доброто спортно завръщане, което светът някога е виждал.

Той и ръководството му са уверени, че ще се завърнат в октагона през 2023 г., докато правилният мач за завръщане все още не е избран.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес