Зареждане

Макгрегър се алкохолизирал и участвал в брутални битки

Макгрегър се алкохолизирал и участвал в брутални битки
Публикувано на: Януари 14, 2020 в 08:33 ч
В последното си интервю за ESPN, Конър Макгрегър сподели, че по време на тренировъчния си лагер преди битката с Хабиб Нурмагомедов в UFC 229 през октомври 2018-та, той е пил каквото и колкото си поиска.

"Пиех алкохол през цялото време в седмицата преди битката. Дори в шоуто на Конан О'Браян," сподели Макгрегър.

От 4 месеца насам обаче Макгрегър стои далеч от чашката и до момента не може да си обясни защо му е трябвало да се налива преди един от най-важните си двубои в кариерата.

"Не знам защо го направих. Имах тази краста, предполагам."

"Notorious" разкри също, че по това време се е включвал в брутални спаринги в залата по всяко време на деня - понякога дори без предпазна екипировка. А под войни става въпрос буквално за безкомпромисни битки,  в които той е нокаутирал съперниците си преди пак да отиде да се напие.

 
"Бях събрал бойци от цял свят в хотел," сподели той. "И им звънях по всяко време, за да си организираме битка. Те идваха от хотела в залата и се раздавахме на пълна сила.

Без протектори за глава. Истински бой. Печелих. Минах през много войни и печелих. Нокаутирах някого и след това отивах да купонясвам. След това се връщах три дни по-късно.

"Не правих това, което трябваше да правя. Не живеех живота, който трябваше да живея. Но се върнах на правия път. В момента съм в добра позиция. Това е. Направих грешки, но възмъжах достатъчно, че да ги приема, да ги оправя и общо взето това е."

Макгрегър не е първият боец, който разкрива такива неща - Джон Джоунс също бе споделял, че е купонясвал преди битките си с Александър Густафсон и Даниле Кормие.

"Bones" обаче излезе победител и от двата мача и никога не е използвал този начин на живот за оправдание.

Сега обаче Макгрегър е във върхова форма, която събира очите дори на лекарите от UFC.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес