Зареждане

Макгрегър: Няма да се бия с изнудвач, кучка и селянин като Порие

Макгрегър: Няма да се бия с изнудвач, кучка и селянин като Порие
Публикувано на: Април 13, 2021 в 00:00 ч
Конър Макгрегър е бесен на Дъстин Порие, който го разобличи пред света, че се отметнал от думата си и не дарил 500 000 долара на неговата фондация. Преди няколко месеца "The Notorious" обеща, че ще дари парите, които да помогнат на бедни и болни хора.

Вижте още - Дъстин Порие: Конър Макгрегър излъга, че ще дари пари

В края на януари в Абу Даби Порие успя да го нокаутира в лека категория, а сега месеци по-късно Макгрегър не е дал парите. Порие разкри, че Конър и неговите хора се крият и не отговарят на съобщенията му за дарението. Това ядоса много голямата звезда на UFC и той засипа с обиди Порие.

Макгрегър сподели, че битка между тях няма да има и ще се бие с друг боец от топ 10 на лека категория. Ето какво написа бившия двоен шампион по адрес на Порие в социалните мрежи:

Дъстин Порие, изнудвач и селяк. Защо намигваш с ушите си ? Шибана безмозъчна кратуна. Искаш 500 000 долара без никакъв план. Тъпак, явно си нов в играта с парите. Между другото битката ни няма да се случи. Ще се бия с друг от топ 10 на категорията. Късмет с твоя стар договор, хлапе. 

Моите хора искат да са сигурни, че всяко дарение отговаря на целта. Моята щедрост е известна. Ще платиш с твоя мозък за това, че петниш името ми. Малката кучка говори, когато е на сигурно място, но успех когато те хванат. Прекацан си. 

По всичко личи, че двамата няма да се бият през юли на UFC 264 в трилогията, за която подписаха договор.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес