Зареждане

Макгрегър към Хабиб: Искам да изям децата ти

Макгрегър към Хабиб: Искам да изям децата ти
Публикувано на: Август 7, 2021 в 02:00 ч
Конър Макгрегър не е готов да остави Хабиб Нурмагомедов. Голямата звезда на UFC наскоро обиди неговия покоен баща, а сега реши да атакува и децата на своя враг. В социалните мрежи "The Notorious" пусна пост, в който дава съвети на Хабиб и го заплаши.

Бившия двоен шампион посъветва Хабиб да прекара време със семейството си и да не говори за него. Конър му припомни, че го бил приклещил в автобуса преди години и тогава Нурмагомедов извадил късмет.

Двамата се биха преди 3 години и Хабиб успя да прати Макгрегър в нокдаун, след което го накара да се предаде. Наскоро Хабиб взе участие в подкаста на Майк Тайсън и сподели, че Конър обижда, защото се напивал прекалено много.

Хабиб разкри, че очаквал война с Макгрегър в клетката, но такава не получил. В момента Макгрегър се възстановява от счупения крак в трилогията с Дъстин Порие. Той обаче е готов за реванш с Нурмагомедов и написа следното, което по-късно изтри:

Искам да изям децата му. Кога за последно той ги е виждал ? Жена му ? Майка му ? 

Той трябва да отиде и да прекара време със семейстово си и да не говори по мой адрес. Следващия път когато го приклещя някъде може и да не извади късмет като последния път. 

По всичко личи, че Макгрегър никога няма да преживее загубата от Нурмагомедов. Вие как мислите ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес