Зареждане

Макгрегър към Хабиб: Аллах вижда, че лъжеш за Абдулманап

Макгрегър към Хабиб: Аллах вижда, че лъжеш за Абдулманап
Публикувано на: Юни 25, 2020 в 06:00 ч
Братовчедът на Хабиб Нурмагомедов, Абубакар реши да пусне снимка в социалните мрежи, с която да се подиграва на Конър Макгрегър. Абубакар написа под снимката как човек изглежда, когато има коронавирус и не може да диша. Шегата определено е неуместна с оглед на всичко, което се случва в последните два месеца на тяхното семейство. Абдулманап Нурмагомедов имаше коронавирус, който причинил сърдечни проблеми и два пъти трябваше да го поставят в изкуствена кома, както и да го оперират.

Вижте още - Хабиб посещава всеки ден баща си в болницата

Бащата на Хабиб все още е в болница, а възстановяването му няма да е лесно. Миналия месец Хабиб твърдеше, че COVID-19 е реалност и 500 души се заразили наведнъж. Тази шега от страна на Абубакар стигна до Макгрегър, който написа коментар и обвини Нурмагомедови в лъжа. Конър смята, че болестта на Абдулманап е измислица, с която семейството прикрива липсата на активност от страна на шампиона. Ето какво написа "The Notorious" под публикацията на Абубакар Нурмагомедов:

Вижте още - Хабиб: COVID-19 е реалност - 500 души се заразиха наведнъж


Разбрах, че всичко е постановка с Абдулманап. Постановка, за да прикрият липсата на активност в клетката и оттеглянето от битките, както и бягането от тях. Успех, но помни, че Аллах вижда всичко.


Хабиб Нурмагомедов не се е бил близо година и се оттегли от битката си с Тони Фъргюсън, която беше планирана за април.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес