Зареждане

Макгрегър и Поарие лице в лице преди UFC 257

Макгрегър и Поарие лице в лице преди UFC 257
Публикувано на: Януари 21, 2021 в 20:05 ч
Бившите шампиони Конър Макгрегър и Дъстин Поарие застанаха лице в лице за първи път преди битката им. Това се случи на пресконференция, която се проведе преди няколко часа в Абу Даби. Двамата бойци ще се бият на UFC 257, което ще се проведе този уикенд на остров Яс.

Освен тях на пресконференцията бяха и Дан Хукър и Майкъл Чандлър, които ще са подглавна битка за вечерта. Изненадващо Конър беше много смирен и показа уважение към Поарие, както и към другите си двама колеги от лека категория.


Макгрегър сподели, че е уверен след своята подготвка и смята да използва всички свои оръжия. "The Notorious" разкри, че може и да е станал много богат, но въпреки това смята да се бие още дълги години.
 
Той иска да даде на феновете невероятни победи, които да гледа на стари години заедно със своя син. Поарие също е уверен и сподели, че иска да постигне победата, защото тя ще промени неговия живот.


Дъстин разкри още, че Макгрегър е спазил обещанието си и вече е прехвърлил дарението, което обеща за неговата благотворителна фондация.

Очакваме да видим с интерес...


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес