Зареждане

Макгрегър и Фъргюсън се захапаха в социалните мрежи

Макгрегър и Фъргюсън се захапаха в социалните мрежи
Публикувано на: Май 14, 2020 в 08:27 ч
Конър Макгрегър засипа с критика Тони Фъргюсън, който миналия уикенд беше разпилян от Джъстин Гейджи и загуби серията си от 12 поредни победи. Гейджи тотално доминира над своя съперник, който нямаше никаква идея в играта и свърши със счупена орбитална кост. Макгрегър никога не пропуска шанс да се изкаже след битки на своите врагове и наскоро започна да бистри бъдещето в лека категория.

Макгрегър пожела Тони да се бие с Дъстин Поире и прогнозира, че Поире ще го победи, ако Фъргюсън не направи промени. Конър се похвали, че представлявал Тони в Paradigm sports, а това не се хареса на "El Cucuy", който му отвърна така:


Фъргюсън: Макгрегър, все още ми моята кучка. Никога не си ме представлявал. Ти си работил за мен и си взимал от моите пари. BallengeeGroup са златен стандарт и сигурно е трудно да гледаш от страни. Продължавай така, будала.

А ето и какво му отговори Макгрегър:

Млъкни и благодари на медицинските сестри и лекарите, които ти оправиха черепа и зашиха всички дупки. Научи се как да се боксираш. Плъзгаш се като шибан клоун. Щеше да е срамно да представляваме това в Paradigm Sports.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес