Зареждане

Макгрегър: Чувствам се като Арни в Терминатор 2

Макгрегър: Чувствам се като Арни в Терминатор 2
Публикувано на: Август 16, 2021 в 13:42 ч
Голямата звезда на UFC Конър Макгрегър споделя, че се чувства като Арнолд Шварценегер във филма Терминатор 2. "The Notorious" си счупи крака в трилогията с Дъстин Порие преди месец в Лас Вегас. Ирландската звезда се подложи на операция и в неговия крак беше поставен титаниев прът.

Макгрегър се радва, защото лекарите му казали, че този прът не може да бъде счупен. Така той получи титаниев прът в своя крак, който имал хроничен артрит. Макгрегър се е отдал на възстановяване и често тренира на един крaк.

Той беше категоричен, че няма да се оттегли от ММА и най-рано може да се завърне в средата на 2022 година. Вероятно Конър ще направи нова битка с Дъстин Порие или трилогия с Нейт Диас.

Ето какво сподели Макгрегър за своя крак:

Лекарите казаха, че ще получа точно това, което искам. Това, от което имах нужда е титаниев прът в крака. Така че сега имам титаниев прът, който се спуска по коляното, от коляното до глезена. 

Лекарите казаха, че това не може да се счупи. Ще се възстановявам, а след това ще балансирам, за да се науча да стоя на този крак. Ще изградя силата си. 

Сега имам нечуплив титанов крак. Чувствам се като Арни в Терминатор 2.

Какво следва за Конър Макгрегър ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес