Зареждане

Макгрегър бесен на USADA, които го тестват 2 пъти в 1 седмица

Макгрегър бесен на USADA, които го тестват 2 пъти в 1 седмица
Публикувано на: Април 19, 2021 в 00:00 ч
Конър Макгрегър се ядоса на USADA, които го тестват за забранени вещества 2 пъти в рамките на 1 седмица. "The Notorious" тренира здраво за трета битка с Дъстин Порие в лека категория. Двамата ще се бият на UFC 264, което ще се проведе през юли в Лас Вегас.

Голямата звезда на UFC няма проблем с това, че го тестват, но иска от USADA отново да казват имената на тези, които се провалят на тестовете. Антидопингова агенция решиха да крият информацията за тези, които се провалят на тестовете за допинг.

От USADA ги разкриват само тогава, когато даден боец не докаже, че провала се дължи на грешка и получи наказание. В своя акаунт в социалните мрежи Макгрегър реши да захапе Джеф Новицки и написа следното:

USADA ме тестваха веднага след тренировка. Дадох им кръв и урина. Това беше за втори път тази седмица. Аз не ги виня, защото съм животно. Това, което ме дразни е, че вече не казват имената на тези, които се провалят. Това означава, че може да премълчават или да приемат оправданията със замърсени добавки. 

Джеф Новицки, как така не казвате на хората, когато някой се провали на тест за допинг ? Как Нейт Диас беше оправдан, след като се провали на допинг тест ? Как незабавно решихте неговия въпрос преди битката за многото пари ? Сега в тъмните времена на тестването ли сме ?

Трябва ли USADA отново да разкриват имената на тези, които се провалят ?


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес