Зареждане

Махачев: Ще направим добра битка с Чарлз Оливейра

Махачев: Ще направим добра битка с Чарлз Оливейра
Публикувано на: Декември 17, 2021 в 02:00 ч
Дагестанската звезда в лека категория на UFC Ислам Махачев реши да поговори за Чарлз Оливейра. Миналия уикенд в Лас Вегас Оливейра защити титлата си след победа над Дъстин Порие. Ислам е очаквал Порие да се справи с шампиона от Бразилия, но това не се случи.

Чарлз накара Дъстин да се предаде и увеличи серията си на 10 поредни победи. Той увеличи и своя рекорд за най-много победи с приключване в историята UFC. Сега той ще очаква защита на титлата срещу Джъстин Гейджи през 2022 година.

Махачев от своя страна чака битка с Бенеил Дариуш през февруари. Ако Ислам успее да победи Дариуш, тогава ще получи шанс за титлата в края на следващата година. В интервю за медиите в Русия Махачев сподели:

Честно казано, преди тази битка мислех, че Порие ще спечели. Смятах, че ще победи в по-късните рундове. Очаквах Оливейра да не успее да пренесе боя на земята. Сгреших. Сега започнах да оценеявам Оливейра по различен начин. 

В битка между Оливейра и Джъстин Гейджи мисля, че Чарлз ще се справи. Той ще приключи срещата. Аз ще имам добра битка с Оливейра. Нека обаче не насилваме нещата. Имам добър противник в лицето на Бенеил Дариуш. Мисля, че той не е по-слаб от Оливейра. 

Чарлз се би с Тони Фъргюсън в края на 2020 година. Той има добри умения на земята. Това беше единствената от последните 10 битки, в която не спечели с приключване. Мисля, че Оливейра ще си има проблеми с всеки боец от високо ниво. 

Какво би станало в такава битка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес