Зареждане

Магомед Исмаилов oтказа милион за реклама на хазарт

Магомед Исмаилов oтказа милион за реклама на хазарт
Публикувано на: Август 13, 2020 в 08:56 ч
Магомед Исмаилов без съмнение е един от най-добрите ММА бойци в Русия. Той е 34-годишен боец, който се състезава в средна категория. Магомед се е бил под банерите на FNG, АCА, М-1 Global и други организации. Той е световен шампион по бойно самбо и майстор на спорта на Русия. Още от малък Исмаилов започва да тренира борба в Дагестан и печели много отличия.

Наскоро той записа една от най-големите победи в своята кариера. Магомед се качи в тежка категория, за да се бие с Александър Емеляненко и направо го разпиля. В своя акаунт в социалните мрежи Исмаилов сподели, че букмейкърска компания му предложила 1 милион долара, за да ги рекламира, но той отказал, защото не иска да мами хората. Ето какво още написа той:

Отказвам милион долара, за да не измамя хората! Хората не могат да се откажат от желанието си да спечелят лесно 20-30 хиляди рубли и са измамени! Питате ме - "Защо са измамени?" Плащат ми 1 милиона долара за реклама. На колко като мен сте говори да платите ? 

Представете си колко хора се хващат на това. Първо залагате 100 рубли, 200, 500 ... тогава просто искате да спечелите обратно своите! Хазарта може да се превърне в болест, която консумира човек. Бъдете по-умни приятели! Отказах се от лесен милион, за да не ви измамя! Какво ще правите сега, за да не бъдете излъгани ?! Вие сте на ход.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес