Зареждане

Магомед Исмаилов към руски политик: Мръсно и тъпо животно

Магомед Исмаилов към руски политик: Мръсно и тъпо животно
Публикувано на: Октомври 30, 2020 в 05:00 ч
Руската ММА звезда Магомед Исмаилов определи бившата кандидатка за президент на Русия Ксения Собчак за „тъпо животно“ заради подкрепата й за Еманюел Макрон. В последните дни Макрон е жертва на жестоки обиди заради неговите забележки към исляма след терористичните актове във Франция.

Исмаилов засипа с обиди Собчак, която е руски политик, продуцент, телевизионен и радио водещ. Атаките дойдоха, след като Ксения нарече Макрон "моят герой" заради призива му за единство след жестокото убийство на учителя Самюел Пати близо до Париж.

„Френският президент е ислямофоб“, прогърмя боецът в средна категория Исмаилов в гневно видео, обещавайки да „обясни“ реалността „за всички тези високопоставени хора“. Ето какво още каза Исмаилов:

Той се опитва да обиди вярващите. Искам да кажа на Ксения Собчак, ти си мръсно и тъпо животно. Наистина си цвете, което е израснало от купчина лайна. Освен вашето виждане и въпреки факта, че сте жена, от вас се усеща силна миризма на лайна. Това е малко свобода на словото за вас. 

Обидите не са свобода на словото. Ако сега отида при един човек на улицата и му кажа: „ майка ти е мръсница, децата ти са измет“ и така нататък, ако той ме удари в лицето, това би било очакван резултат. 

Провокирах го, обидих майка му, децата му и предизвиках някаква реакция, която го накара да ми разбие лицето. Нека не бъркаме беззаконието със свободата на словото. Не мога просто така да обидя някого и да нараня чувствата му.

Исмаилов се завръща през декември, за да се бие с Иван Щирков.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес