Зареждане

Люк Рокхолд: Шон Стрикланд е тъп наркоман

Люк Рокхолд: Шон Стрикланд е тъп наркоман
Публикувано на: Февруари 20, 2022 в 05:00 ч
Люк Рокхолд няма положително мнение за своя сънародник Шон Стрикланд. Двамата трябваше да се бият в средна категория в края на миналата година. За съжаление обаче Рокхолд получи контузия и се оттегли от срещата.

В началото на месеца Стрикланд се справи с Джак Хермансон и навлезе в серия от 6 поредни победи. Той е близо до титлата и в последно време не спира да говори. Шон споделя, че победите му дали свобода на изказване.

Той може да приказва много, без да се опасява, че ще загази и ще го уволнят. Шон твърди, че Бог не съществува и всичко е случайност в този живот. Хората сме били животни и нямало смисъл в нищо.

Преди битката си с Хермансон, Стриканд каза, че уважавал гейовете, които искат да го чукат. Те му пращали често снимки на членовете си, а това било постъпка достойна за уважение.

Тези глупости няма как да се харесат на Рокхолд, който сподели следното за Стрикланд пред Submission Radio:

"Нямам много уважение към Шон Стрикланд. Този човек казва неща, които никой друг не казва. Не мисля, че той наистина знае какво точно говори. 

Този човек е приел толкова много наркотици и не знам дали ги мисли тези неща. Не знам дали има много задълбочен процес в това, което прави. 

Стрикланд е толкова ефективен, защото не мисли над нещата и не знае много. Просто влиза в битките със своята тъпотия. Тази тъпотия му е от полза до известна степен."

Съгласни ли сте ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес