Зареждане

Luke Rockhold вярва, че Jon Jones манипулира Daniel Cormier и иска той да слезе в полутежка категория

Luke Rockhold вярва, че Jon Jones манипулира Daniel Cormier и иска той да слезе в полутежка категория
Публикувано на: Януари 9, 2019 в 00:00 ч
Наскоро бившия шампион в средна категория Luke Rockhold се закани, че ще се качи в полутежка категория и ще си извоюва шанс за титлата срещу Jon Jones, който има две победи над неговия дългогодишен приятел и съотборник Daniel Cormier. Jones не иска да се качва в тежка категория и да се бие с DC там, но няма против двамата да се бият отново в полутежка категория. Luke реши да критикува Jones и твърди, че той манипулира DC:



Jones не иска тази битка. Той не иска да се бие с DC в тежка категория. Jon не иска да му дава никакви предимства. Той опитва по всякакъв начин да го примами да се бият в полутежка категория. DC е много по-опасен боец в тежка категория. Jones е измамник и доста добре си служи с думите и опитва да примами DC да се бие с него в полутежка категория. 

Той опитва да го манипулира. Щом говориш, че си най-лошият човек на света, то качи се в тежка категория и се бии с DC, който е най-лошият в тежка категория. Качвай се при него и се биите или стой в категорията и аз ще дойда за теб.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес