Зареждане

Luke Rockhold: Jon Jones се страхува от Daniel Cormier в тежка категория

Luke Rockhold: Jon Jones се страхува от Daniel Cormier в тежка категория
Публикувано на: Юни 28, 2019 в 12:01 ч
Jon Jones е готов за трета битка с Daniel Cormier, но вече няколко пъти споделя, че ще му е нужен доста добър стимул, за да се бие с него в тежката. Jon иска повече пари от организацията, защото битка с DC е доста опасна в тежка категория. В момента двамата са шампиони и ще бранят титлите си в следващите месеци.

Daniel ще се бие срещу Miocic през август и загатна, че това може да му е последна битка, а Jones ще брани титлата срещу Thiago Santos след малко повече от седмица във Вегас. Luke Rockhold, който скоро ще направи дебют в полутежка категория смята, че Jones се страхува от Daniel Cormier в тежка категория и не е готов да се качи там за битка със своя голям враг:


Jon Jones е в полутежка категория и аз смятам бързо да стигна до него. Ще видим какво ще стане, ако се появи възможност и нещата се получат. Сега двамата имаме битки пред себе си и трябва да печелим. Има много история в битка между нас, защото дълго време съм бил в лагери за подготовка срещу Jones. Не очаквам много от Santos. Jones е много тактичен и умее добре да мери дистанцията. Той знае кога да тръгне за събаряне, а ние не сме виждали Santos по гръб. 

Мисля, че е глупаво Cormier да слиза в полутежна категория за нова битка с него. Jon трябва да се качи в тежката и там да се бият. Мисля, че той е прекалено едър и сваля доста килограми за полутежка категория. Смятам, че Jones се страхува от Cormier в тежка категория. Няма смисъл Cormier да слиза при него, за да се доказва. Jones не иска да говори за битка с DC в тежка категория. Опитва се да го примами за битка в полутежка категория, а за тежката не говори.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес