Зареждане

Лидер в областта си призна, че продавал допинг на известни UFC и Strikeforce бойци

Лидер в областта си призна, че продавал допинг на известни UFC и Strikeforce бойци
Публикувано на: Март 20, 2018 в 10:24 ч

Има няколко популярни бойци в света на свободните боеве, за които се говори, че имат връзки с мрежа, разпространяваща стероиди за милиони долари. Сега бившият шеф на Wellness Fitness Nutrition, Richard Rodriguez излезе с детайли по въпроса.

Rodriguez в момента е в затвора докато тече разследване около дистрибуционната мрежа. Неговата организация стана жертва на акция от американските власти в началото на миналата година.

От затвора Rodriguez проведе телефонно интервю с репортера Jon Bravo, в което разкри детайли около неговата дейност и клиентите, с които си е имал работа.

Rodriguez първо разкри, че е продавал продуктите си на няколко WWE звезди, като в това число влиза и бившият UFC шампион в тежка категория Brock Lesnar. Бившият шеф обясни, че заниманията им бързо прераснали в огромен бизнес. В света на кеча Rodriguez посочи като свои клиенти също Roman Reigns, John Cena и Steve Austin.

"Лудост е, че само за една година работа с тях, нещата ескалираха от съвместната ни работа по различни видеа и онлайн кампании до поръчки за стотици хиляди долара."

И докато Rodriguez е използвал връзките на промоутърите Rick Bassman, Mark Bell, Chris Bell и Stan Efferding, за да прави контакт със света на кеча, бившият шеф имал и други начини да привлича вниманието на популярни ММА бойци.

ММА ветеранът и бивш Strikeforce боец, Daniel Puder беше първият посочен от Rodriguez като връзка към останалите бойци. Puder бил на комисионна и твърда заплата към Rodriguez, за да привлича клиенти към тъмния бизнес.

"По-скоро беше стратег по продажбите на непълен работен ден, с когото работихме, за да разширим списъка от WWE клиенти, но също да достигнем и други индустрии, включително и UFC. Той привлече хора като Dan Bilzerian, например."

"Не трябва да пропускаме, че за тази своя работа беше възнаграден подобаващо."

Разследването около стероидната схема с участието на Richard Rodriguez продължава.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес