Зареждане

Легендата продължава: Fedor Emelianenko преподписа с Bellator

Легендата продължава: Fedor Emelianenko преподписа с Bellator
Публикувано на: Юни 16, 2019 в 07:30 ч
Легендарният Fedor Emelianenko реши да подпише нова дългогодишна сделка с Bellator, което показва, че той е решил да приключи кариерата си в Bellator. Новината сподели Scott Coker по време на събитието Bellator 222, което се проведе вчера в Ню Йорк. Eто какво още сподели президента на Bellator за Fedor и неговата нова сделка с организацията:


Това е мулти сделка, която е дългогодишна. Това ще бъде неговото турне преди той да се оттегли от ММА. Мисля, че ще можем да го заведем в страни и градове, където хората не са го виждали. Ще бъде много забавно. Да, битка с Josh Barnett определено е интересна и Fеdor няма нищо против нея. Имаме добри бойци, с които той може да се бие. Може да се организира и битка между него и Quinton “Rampage” Jackson  


Emelianenko е считан от мнозина за най-великият боец, който някога се е състезавал в тежка категория. 42-годишния боец е с рекорд 38–6 (1) в ММА и записа 2 победи и 2 загуби в Bellator. Всички 4 битки на Fedor в организацията приключват с нокаут в първия рунд. В последната си битка той загуби от Ryan Bader на финала на турнира в тежка категория с нокаут за 35 секунди. Fedor е решил да направи още няколко битки, а след това ще се оттегли от спорта завинаги:


Моето силно приятелство и голямо уважение към Scott Coker направиха преговорите лесни. Bellator е моят дом и аз искам да помагам в израстването на организацията, за да стане Bellator най-добрата организация в света. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес