Зареждане

Kyoji Horiguchi: Горд съм с това, че представлявам RIZIN и Япония

Kyoji Horiguchi: Горд съм с това, че представлявам RIZIN и Япония
Публикувано на: Юни 14, 2019 в 00:00 ч
Kyoji Horiguchi има уникалната възможност утре да се превърне в шампион на две организации едновременно. Той ще се бие срещу Darrion Caldwell и битката им ще бъде за титлата в категория петел на Bellator. Двамата бойци вече се срещнаха един път през декември миналата година в RIZIN и Kyoji успя да победи с гилотина, за да стане първия шампион на RIZIN в категория петел. Horiguchi се намира в серия от 12 поредни победи и няма търпение да сподели клетката със своя опонент и да представлява RIZIN и своята родина:


Да, определено чувствам, че представлявам Япония и RIZIN. Моето представяне оказва влияние върху израстването на ММА в страната. В първата битка успях да го победя с гилотина, защото видях, че той има загуба по такъв начин и определено знаех, че ще имам шанс да го събмитна. Да, сега очаквам един различен боец, защото първата битка беше извън родината му и беше на ринг. 

Не ми изглеждаше, че има добро кардио в първата среща. Сега обаче е различно и очаквам един различен боец. Мисля, че ще успея да го победя отново. Определено мога да се състезавам с най-добрите бойци на UFC в категория петел. Сега за мен най-важна е тази битка, а след това ще мислим за друго.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес