Зареждане

Критиците на Конър Макгрегър са самозванци или хейтъри

Критиците на Конър Макгрегър са самозванци или хейтъри
Публикувано на: Ноември 27, 2021 в 02:00 ч
Майкъл Чандлър смята, че критиците на Конър Макгрегър са хора, които не разбират нищо от ММА или просто хейтъри. За няколко години едно бедно момче от Ирландия успя да промени изцяло ММА. "The Notorious" се превърна в един от най-успешните ММА бойци.

Конър успя да стане и най-богатият ММА боец в историята на спорта. Макгрегър е един от малкото, които успяват да спечелят 2 титли в 2 различни категории в 2 различни ММА организации.

Той определено е един на милион, но изцепките му извън клетката отвратиха много от неговите фенове. Чандлър няма търпение да се сбие с Макгрегър и реши да го засипе с похвали.

Ето какво сподели Майкъл по адрес на своя колега от Ирландия:

Трябва да имаш различен подход в битка с Конър Макгрегър от такава с Джъстин Гейджи. Джъстин е боец, който обича да влиза в размени и срещу него е по-лесно. Срещу Макгрегър те е страх да вкараш удар, защото няма да видиш как той ще ти вкара негов удар, докато си дърпаш ръката назад. 

Трябва да си на много високо ниво в играта в стойка срещу Макгрегър. Най-страхотното нещо за Конър е, че всеки винаги говори за това колко е лош борец, колко лош e в граплинга. Конър е бил събарян много пъти, но никога не губи самообладание. 

Капацитетът му за умствено осъзнаване и стабилност вътре в октагона, в рамките на битката, особено с това колко високи са залозите и сетивата в битките му, докато всички по цял свят гледат, това е нещо, което трябва да се види, човече. 

Макгрегър е състезател от различно ниво. Всеки, който го критикува, защото е загубил битки е или самозванец, или хейтър.

Прав ли е Чандлър ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес