Зареждане

Кристиан Лий: Най-добрият съм в лека категория в цял свят

Кристиан Лий: Най-добрият съм в лека категория в цял свят
Публикувано на: Ноември 27, 2020 в 02:00 ч
В последно време лека категория е сред най-обсъжданите дивизии в ММА. С оттеглянето на Хабиб Нурмагомедов от ММА, претендентите започнаха да се карат помежду си за титлата, която скоро ще бъде вакантна. Много хора вярват, че най-добрите бойци се състезават в UFC, но има и много добри състезатели в другите организации по цял свят.

Един от тези състезатели е Кристиан Лий, който е шампион в лека категория на азиатската организация ONE Championship. 22-годишния талант е с рекорд 14-3 в ММА и миналатa година спечели титлата в ONE, както и турнира в лека категория. Той приключва 13 от битките си и вярва, че е най-добрият в лека категория в цял свят. Ето какво сподели той пред MMAmania.com: 

Вярвам, че аз съм на върха в категорията. Разбира се, има много организации по света, но аз вярвам, че мога да победя всеки. Уважавам много Хабиб Нурмагомедов, но ако той наистина се оттегля, тогава няма смисъл да говоря за битка с него. Вярвам, че имам нужните умения, за да го победя. 

Той се е бил с много бойци, но предимно страйкъри, които не са готови за неговия граплинг и джиу-джитсу. Те нямаха дълбочина в играта на земя. Вярвам, че с моите умения ще му дам добра битка и ще го победя. Сега нямам уреден бой и чакам от ONE  да ми дадат име. 

Тимофей успя да нокаутира Еди Алварес и определено е в моя радар. Искам да съм активен и да защитя титлата си 3 пъти през 2021 година. Еди трябва да запише победи, преди да получи шанс за титлата.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес