Зареждане

Кой е най-добрият ММА боец според Хабиб Нурмагомедов?

Кой е най-добрият ММА боец според Хабиб Нурмагомедов?
Публикувано на: Декември 25, 2019 в 10:41 ч
Класацията за най-добър ММА боец е един от най-лесно запалимите спорове, тъй като няма установени критерии, по които тя да се прави. Кое се гледа с най-голям приоритет - статистиката или доминацията над претендентите? До колко влияе успехът в няколко различни категории? Или става въпрос за съпоставяне на умения, ако всички бойци бяха с еднакъв размер и килограми?

Независимо кои от горните критерии смятате за най-стабилни, Хабиб Нурмагомедов е убеден за себе си, че знае кой е най-добрия в този спорт. Непобеден след 28 професионални битки и с две защити на титлата в леката категория на UFC, резюмето на Нурмагомедов стои доста серозно по всеки от критериите горе. Въпреки това, когато бе запитан кой според него заслужава първото място Нурмагомедов не каза своето име.
 
 
Джон Джоунс възвърна позицията си в класацията за най-добър боец, а Нурмагомедов е на второ място и изглежда "The Eagle" проявява разбиране към това.

В действителност постигнатото в Октагона от Джоунс през последните 10 години е наистина впечатляващо и изглежда постиженията му ще продължат и през идната година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес