Зареждане

Ковингтън: Усман няма оправдания да не се бие с мен през август

Ковингтън: Усман няма оправдания да не се бие с мен през август
Публикувано на: Април 28, 2021 в 00:00 ч
Колби Ковингтън е убеден, че той ще бъде следващият противник на Камару Усман.

Откакто загуби в петия рунд в UFC 245 от Усман, той настоява за реванш.

"Chaos" записа победа над Тайрън Удли, а Усман победи Хорхе Масвидал и Гилбърт Бърнс. Президентът на UFC, Дейна Уайт е категоричен, че предстои битка между Ковингтън и Усман, а американецът иска тя да стане факт възможно най-скоро.

"Няма причина да се отлага тази битка," сподели Ковингтън. "Марти не получи никакви поражения в последната си битка. Не е получил нито един удар. Изтощи опонента си и го приключи тогава, когато беше вече изморен. Така че не пое никакви поражения. Няма причина да отлагаме битката за по-късно тази година. Нека го направим през август."

Въпреки, че има уверениято от Уайт, Ковингтън смята, че шампионът ще направи всичко възможно, за да избегне срещата им. Колби е убеден, че Усман знае, че ще загуби реванша, затова ще иска да се бие с по-леки съперници.

 
"Те не искат битка с истински боец от полусредната категория като мен. Човек, който може да го притисне. А те знаят, че аз мога да го победя. Какво ще им бъде оправданието? Дейна го иска, UFC го искат, феновете го искат. Аз и Марти - рунд 2. Имаме недовършена работа."

Няма съмнение, че реванш между Усман и Ковингтън е двубой, който ще се гледа с интерес. Първата им битка бе много атрактивна и двамата имат вражда помежду си, което налива още масло в огъня. Реваншът може да бъде и много различен, имайки предвид, че двамата така и не се сбориха в първата им среща.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес