Зареждане

Ковингтън: Усман е цял живот на стероиди

Ковингтън: Усман е цял живот на стероиди
Публикувано на: Юли 28, 2021 в 15:51 ч
Колби Ковингтън за пореден път обвини Камару Усман в употреба на забранени вещества.

"Chaos" отново си заслужи двубой за титлата и реванш с шампиона в полусредната категория.

Двамата се очаква да се изправят един срещу друг за втори път през ноември в UFC 268, което ще се проведе в Ню Йорк.

Вижте също: Камару Усман срещу Колби Ковингтън 2 на UFC 268

Ковингтън започна отново с агресивните нападки, твърдейки че "The Nigerian Nightmare" е редовен в употребата на еритропоетин.

"Той използва EPO през цялата си кариера. Това е очевидно. Неговия химичен дисбаланс, неговото тяло. Той има циреи по целия си гръб, по лицето. На 35 години не минаваш през пубертета. Не би трябвало да имаш такъв химичен дисбаланс. Това значи, че нивата му на тестостерон и естроген са много нарушени. Той е шефа на EPO. Чувал съм го от първа ръка - хора, които са тренирали с него, хора които са се борили с него в колежа. Те потвърждават, че той ползва стероиди и си ги инжектира в задника."


Ковингтън обаче е категоричен, че това няма да повлияе на резултата от реванша им.

"Вече му знам силите. Знам какво може да направи. Знам какво ще направи. Винаги има начин да преодолее допинг тестовете. Те не му взимат кръв, а само урина и то от време на време. Няма да му направят кръвен тест и ще го оставят да му се размине. Но трябва да живееш с това цял живот. Това ти остава в съзнанието - че трябва да мамиш през цялата си кариера. Аз знам, че съм натурален. Тренирам усилено и по трудния начин. Но каквото постигна - заслужил съм си го. С кръв, пот и сълзи. Не съм мамил, не съм взимал преки пътища. Минал съм по дългия път, за да стигна до тук.

Той ще трябва да живее с това - ще има проблеми по-натам. Неговите органи ще започнат да изключват. Той си съкращава живота с години. Но това е избор, с който той ще живее. И ако това е което той иска - нека го прави. Но не можеш да избягаш от съдбата си. А това е неговата съдба. 6-ти ноември е съдба. Колби Ковингтън ще бъде новия шампион в полусредната категория и няма стероиди на този свят, които да го спрат."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес