Зареждане

Ковингтън твърди, че ще се бие с Масвидал през декември

Ковингтън твърди, че ще се бие с Масвидал през декември
Публикувано на: Септември 27, 2020 в 03:00 ч
Бившият шампион в полусредна категория Колби Ковингтън твърди, че ще се бие с Хорхе Масвидал. "Chaos" споделя, че UFC искат да изправят един срещу друг бившите най-добри приятели през декември. Колби и Масвидал бяха приятели и съотборници дълги години, но се скараха за титлата в полусредна категория и приятелството се превърна в голяма вражда.

В последните месеци двамата не спряха да си разменят обиди в социалните мрежи и в интервюта. Ковингтън и "Най-лошото копеле в UFC" ще сложат край на тяхната вражда в октагона. Колби заяви пред медиите, че в клетката ще се реши кой ще бъде кралят на Маями. Миналия уикенд в Лас Вегас Колби победи Тайрън Уудли, който по време на своя лагер тренираше с Масвидал.

Така Ковингтън се върна към победите и губи само 1 от последните си 9 битки. Масвидал от своя страна беше набрал инерция и беше в серия от 3 поредни победи с нокаут, но през юли загуби с решение от Камару Усман в бой за титлата. UFC обичат битки, в които има вражда и вероятно ще организират този сблъсък.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес