Зареждане

Ковингтън: Ще избия зъбите на Масвидал

Ковингтън: Ще избия зъбите на Масвидал
Публикувано на: Май 22, 2020 в 07:00 ч
Колби Ковингтън все още не е простил на своя бивш най-добър приятел. Ковингтън не спира да иска бой с Хорхе Масвидал, след като миналата година двамата се скараха за титлата в полусредна категория. Всеки от тях искаше шанс срещу Камару Усман и в крайна сметка Ковингтън го получи и загуби. Често в спорта добри приятели се превръщат във врагове, след като стане въпрос за злато и пари.

Такава е историята и на двамата, които дълги години са тренирали заедно и са спали под един покрив. Сега обаче всичко е различно и Колби няма търпение да се изправи очи в очи с Масвидал:


Двамата с уличния Юда ще се бием на 100%, преди да се оттеглим от ММА. Може да се бием няколко пъти, защото ако го видя на улицата - става страшно. Ще го просна на бетона, а след това ще го посадя с глава в земята и ще трябва да му сложат шевове. Няма да е красиво и аз ви уверявам в това. Дълбоко в себе си Масвидал го знае. 

Той е готов да вземе чек, за да му сритам задника. Хорхе е наясно, че UFC ще платят за медицинските сметки, които ще има след боя. Освен това, ако се бием на улицата, ще го посадя върху главата му и той никога повече няма да бъде същия човек, защото ще бъде съкрушен, бетонът ще се забърка с него. Вероятно ще му избия и зъби. 

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес