Зареждане

Ковингтън се подигра на Макгрегър: Той е палячо

Ковингтън се подигра на Макгрегър: Той е палячо
Публикувано на: Май 5, 2021 в 07:34 ч
Боецът в полусредната категория на UFC, Колби Ковингтън нападна Конър Макгрегър заради изявените му мераци за шампионски двубой.

Ковингтън е топ претендент за титлата на шампиона Камару Усман. Това обаче не попречи на Макгрегър да сподеи, че е готов да се окичи с нея скоро, въпреки че за последно загуби с ТКО в леката категория от Дъстин Порие.

Вижте също: Конър Макгрегър: Усман ме копира, но ще му взема титлата

Ковингтън изобщо не беше доволен от това и насмете ирландеца.

"Чух, че Конър се опитва да се набута в заглавията на медиите. Та той беше нокаутиран от Дъстин. Това не е сериозно.

Искаш двубой в полусредната? Та ти беше пребит от посредствен боец в леката, а искаш да се биеш на върха в полусредната?

Всеки знае какво прави Конър. Той няма да си застане зад думите. Няма да се качи и да се бие в полусредната. Той иска само малко внимание, да го има в заглавяита, да накара хората да си мислят, че е сериозен, но истината е, че той е палячо. Всички в ММА му се присмиват, дори и посредствените фенове, които виждат, че той вече е изхабен. Направи много пари с уискито си, с двубоя с Мейуедър и вече няма мотивация. Няма за какво да става рано сутрин и да се бие. Опитва се да ни убеди, че  заради децата му, но човече, той е приключил. Няма нищо останало в резервоара му."

Съгласни ли сте с коментарите на Колби за Макгрегър?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес