Зареждане

Ковингтън: Нокаутирах Масвидал с ритник

Ковингтън: Нокаутирах Масвидал с ритник
Публикувано на: Юли 14, 2020 в 08:16 ч
Бившият временен шампион в полусредна категория Колби Ковингтън твърди, че нокаутирал Хорхе Масвидал в последната им тренировка. Двамата бяха най-добри приятели, но миналата година се скараха и сега не спират да се обиждат. Миналия уикенд Масвидал загуби от Камару Усман, след като беше доминиран в 5-рундовата им битка.

Колби е готов да се бие с всеки и пожела бой с Масвидал, но вярва, че той няма да приеме срещата, защото знае, че не е на неговото ниво. Ето какво разкри Ковингтън за Масвидал и тяхната последна тренировка:

Хорхе Масвидал няма шанс да изкара 5 рунда с мен. Дълбоко в себе си той го знае, защото моята игра е на различно ниво от тази на Марти. Масвидал го знае и заради това няма да влезе в клетката с мен. Последния път, в който тренирахме с него, успях да го нокаутирам с ритник в главата. 

Залъгах, че ще го съборя, а вместо това го ритнах в главата. Той знае кой е неговото татенце. Аз съм бащата на Масвидал. Той е мой син. Аз съм крал на Маями. Всеки ще си го получи. Няма да си избирам лесни битки. Аз ще се бие срещу всеки, защото съм най-добрият в света и най-добрите правят такива неща. 

Кой би победил в битка между Масвидал и Ковингтън ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес