Зареждане

Ковингтън: Никога не съм чувал за Хамзат Чимаев

Ковингтън: Никога не съм чувал за Хамзат Чимаев
Публикувано на: Юни 8, 2021 в 16:00 ч
Бившият временен шампион в полусредна категория Колби Ковингтън не е впечатлен от Хамзат Чимаев. 33-годишният американец твърди, че въобще не е чувал за изгряващата звезда на UFC.

"Borz" влезе силно в организацията и записа 2 победи в 2 различни категории за 10 дни. Чимаев е непобеден в клетката и спечели първите си 3 битки с приключване, с което заслужи бонуси. Той обаче има доста голяма уста, а почти нищо не е доказал.

Чимаев започна да говори, че може да победи Камару Усман и Израел Адесаня, след което да стане двоен шампион. В интервю Ковингтън реши да поговори за Чимаев и каза следното:

Никога не съм чувал за Хамзат Чимаев. Това момче има ли вече победа над боец от топ 15 ? Няма такава победа. Днес всеки рекламира тези хлапета. Такова е състоянието на UFC в момента. Всичко е за рекламата. Няма достоверност, а само реклама. 

UFC е страхотна организация, но начинът, по който хората получават реклама е просто пълна шега. Излезте там и го покажете с автобиографията си. Вижте автобиографията ми. Има няколко шампиона на UFC, които съм побеждавал. 

Когато човек реши да победи многобройни шампиони в UFC и победи най-добрите бойци в света, тогава заповядайте при мен.

Ще успее ли Чимаев да стигне нивото на Ковингтън ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес