Зареждане

Ковингтън: Масвидал беше унищожен и разобличен

Ковингтън: Масвидал беше унищожен и разобличен
Публикувано на: Юли 19, 2020 в 04:00 ч
Бившият временен шампион в полусредна категория Колби Ковингтън е доста критичен към срещата, която направиха Камару Усман и Хорхе Масвидал. Двамата се биха за безспорната титла миналия уикенд в Абу Даби, където Усман спечели с решение след доминация над Масвидал.

Колби е бивш съотборник и приятел на Масвидал и вярва, че Камару го е разобличил и унищожил в тяхната среща. Ковингтън е готов да сподели октагона с Хорхе и разкри, че няколко пъти го нокаутирал по време на тренировките им. Ето какво още каза Колби:


Исках да им гледат битката, но заспах. Беше скучно и двамата само се прегръщаха и настъпваха. Това не беше истински бой. Акциите на Марти паднаха в тази битка. Усман е най-скучния боец в историята на UFC. Масвидал от своя страна показа, че всичко е надуто около него. Той имаше своите 15 секунди слава. Масвидал не е завършен боец и беше разобличен. 

Жалко е това, че иска незабавен реванш. Той загуби всеки рунд и беше унищожен. Аз спечелих 3 рунда срещу Усман и се видя, че Масвидал не е на моето ниво. Хорхе има цели 15 загуби. За мен това е лесна битка и аз ще го разоблича. Двамата тренирахме заедно много години. Доста пъти съм го оставял в безсъзнание. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес