Зареждане

Ковингтън: Камару Усман си инжектира стероиди в задника

Ковингтън: Камару Усман си инжектира стероиди в задника
Публикувано на: Юни 15, 2021 в 13:00 ч
Бившият временен шампион в полусредна категория Колби Ковингтън е готов за втори рунд с Камару Усман. Дейна Уайт даде да се разбере, че това е битката, която ще видим през есента. Миналия уикенд Леон Едуардс успя да победи Нейт Диаз и също има претенции за реванш с Усман, но Уайт вече е предпочел Ковингтън.

В края на 2019 година видяхме първата битка между Ковингтън и Усман. Колби се представи много добре и според мнозина водеше по точки. В последната минута на 5тия рунд обаче Усман успя да го нокаутира.

Колби се завърна с победа над Тайрън Уудли, а в същото време Усман записа 2 победи над Хорхе Масвидал и 1 успех над Гилбърт Бърнс. По всичко личи, че ревашнът е неизбежен и Ковингтън каза следното по адрес на шампиона:

Марти химика е отчаян. Той е директора на еритропоетина. Усман е толкова отчаян, че трябваше да напусне САЩ. Той избяга от страната някъде извън обхват, за да не се налага да отговаря на обаждания от Хънтър Кембъл и Дейна Уайт, защото знае, че трябва да подпише този договор срещу мен. 

Знам, че той никога не е бил в Африка и твърди, че за пръв път отива за Африка и се връща там, за да покаже обич към страната си и това и онова. Човекът никога не е бил в Африка. Роден е в Далас, Тексас. Toй е учил в колеж в Небраска. Усман отива там, за да се прави на нигериец. 

Той обаче е отчаян. Усман бяга и се крие, не отговаря на обажданията от UFC, които го търсят да подпише този договор между мен и него. Единствената игла, която той движи е иглата, която се придвижва до дупето му, когато той инжектира стероиди в себе си. Истината е, че Марти не прави битките в UFC. 

Това е работа на Кембъл и Дейна Уайт. Не знам защо Усман се прави на мачмейкър. Ако говориш, че си най-велик и номер 1 в света, тогава не избираш съперниците си. Трябва да се биеш с тези, които от UFC изправят пред теб. Хората искат този бой. Искат Усман - Ковингтън 2. Хората искат тази недовършена работа.

Кой ще вземе втората битка ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес