Зареждане

Ковингтън иска боклукът Джон Джонс да отиде в затвора

Ковингтън иска боклукът Джон Джонс да отиде в затвора
Публикувано на: Април 17, 2020 в 09:35 ч
Колби Ковингтън отново засипа с критика Джон Джоунс, който наскоро пак се издъни и беше хванат пиян зад волана. "Bones" посети ареста за пореден път и беше осъден на пробация, домашен арест и обществено полезен труд. Губи се бройката на издънките на шампиона, който тъкмо се беше върнал към нормалното, но явно то му е скучно.

Колби е бил заедно с Джоунс в гимназията и го познава много добре. Ковингтън често споделя, че Джоунс е ползвал забранени вещества още от младите си години и не вярва на нищо, което излиза от устата на шампиона. "Chaos" смята, че скоро всичко ще се нормализира и издънките на Джоунс го показват:


Никога няма да видите нещо такова. Преминаваме през тази пандемия, това безпрецедентно време. Коронавирусът, хората са заседнали в къщите си и просто бихте си помислили, че всичко това е най-откаченото нещо в живота. Но след това Джон Джоунс отново е хванат от полицията в Албакърки. Той за кой път се случва, седми или осми път?

На света всичко е нормално, хора, уверявам ви. Продължават да го хващат и той е един боклук. Джон все още изневерява на жена си и употребява наркотици. Използва стероиди и скоро можем да се върнем към нормалното си ежедневие. Светът се връща към нормалното си положение. Джоунс все още се дъни, той е едно лайно и се надявам скоро да отиде в затвора. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес