Зареждане

Ковингтън: Джоунс вече няма нужната химия за бой в UFC

Ковингтън: Джоунс вече няма нужната химия за бой в UFC
Публикувано на: Май 31, 2021 в 08:00 ч
Колби Ковингтън твърди, че Джон Джоунс никога повече няма да се бие в UFC. 33-годишният американец е бивш приятел на Джоунс, но към днешна дата са врагове. "Chaos" не може да понася "Bones" и често разкрива пикантни истории от времето им в гимназията.

Колби разкри, че Джоунс вземал химия още в гимназията, а веднъж се скрил под клетката в залата, за да не го хванат от USADA. Миналата година Джон оваканти титлата си в полутежка категория, за да гони дебют при тежките.

Към днешна дата той вече е качил нужните килограми и е готов да направи дебют. Живата легенда не може да се разбере с UFC за заплащането и това бави завръщането му. Колби вярва, че Джоунс ще падне от Нгану и в тази битка иска да направи кеш аут. Ето какво още сподели Ковингтън:

Не, Джон Джоунс няма да се бие в тежка категория. Той е приключен. Джоунс няма точния учен и точната химия, за да продължи да се бие. Джон знае, че е приключен. Той се опитва да си изкара колкото се може повече пари, за да не прави нищо повече в живота си. Не мисля, че някога ще се бие. Просто не го виждам. 

Ако той искаше битка, тогава вече щеше да се е бил. Щеше да се върне в полутежка категория за бой с Блахович. Прекалено е дребен за тежка категория. Джоунс иска да вземе възможно най-много пари за нокаута, който ще получи от Нгану. Той знае, че ще бъде нокаутиран.

Съгласни ли сте с Ковингтън ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес