Зареждане

Кормие вярва, че Чимаев ще стане двоен шампион през 2021

Кормие вярва, че Чимаев ще стане двоен шампион през 2021
Публикувано на: Септември 22, 2020 в 16:11 ч
Бившият двоен шампион Даниел Кормие има големи очаквания към Хамзат Чимаев. Непобедения чеченец нокаутира Джералд Меершарт миналия уикенд с 1 удар за 17 секунди и привлече още по-голям интерес към себе си. 26-годишния боец увеличи статистиката си на 9-0 и всички победи са с приключване. Хамзат спечели първите си 3 битки в UFC за 66 дни, което беше нов рекорд.

Той спечели бонус във всяка среща и отбеляза над 200 удари, а допусна само 2 такива. От UFC му бяха уредили две битки и следващия месец Чимаев вероятно ще се бие с Деймиън Мая. Кормие сподели пред Ариел Хелуани, че Хамзат може да стане шампион още тази година, а в края на следващата ще е двоен шампион. Ето какво още каза "DC":

До 2021 година Хамзат Чимаев ще се бие за титла или ще е шампион. През 2021 година Чимаев е двоен шампион в полусредна и средна категория. Той се бие в двете категории и може да се бие с всеки. Аз карам влака на Чимаев. Нямах си представa кое е това момче. Човече, това, което направи с Меершарт е нещо различно. 

Хелуани каза, че Чимаев трябва да се бие с бойци от топ 5 след 2-те си победи. Аз казах, че не трябва и сгреших. Дайте му шанс за титлата. Джералд изглеждаше ужасно изплашен. Сега вече знаем защо от UFC му уредиха две битки наведнъж. Това момче е специално и го показа.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес