Зареждане

Кормие съветва Джоунс преди двубоя с Миочич: Той е убиец и ще те прегази

Кормие съветва Джоунс преди двубоя с Миочич: Той е убиец и ще те прегази
Публикувано на: Май 22, 2024 в 06:38 ч
Даниел Кормие сподели ключов съвет за Джон Джоунс преди вероятния сблъсък със Стипе Миочич.

Джоунс е действащият шампион на UFC в тежка категория и трябваше да сподели октагона с Миочич в главното събитие на UFC 295 през ноември 2023 г. Разкъсан гръден мускул попречи на Джоунс да защити титлата си. Сега, когато "Bones" е все по-близо до завръщането си в октагона, той изглежда се е насочил към провеждането на двубоя с Миочич.

Ако го направи, Кормие предупреждава Джоунс да приеме Миочич като реална заплаха за неговата титла.

Даниел Кормие настоява Джон Джоунс да приеме сериозно Стипе Миочич

Даниел Кормие вярва, че Джон Джоунс може да приеме двубоя със Стипе Миочич, тъй като това е пътят на най-малкото съпротивление. Участникът в "Залата на славата" на UFC се включи в канала си в YouTube, за да предупреди "Bones" за опасността от преспиването на Миочич.

"Той каза, че Стипе е стар", припомни Кормие. "Звучи така, сякаш Джон Джоунс иска да се бие в най-добре платения бой с най-малък риск, но ще ви предупредя следното - не пренебрегвайте Стипе Миочич. Той е шибан убиец и ако го подцениш, ще те прегази."

Кормие се е борил с Миочич три пъти, като е загубил 1-2 срещу него в двубоите им за титлата в тежка категория. Мнозина се чудеха как Миочич ще изглежда срещу Джоунс, като се има предвид, че той не е имал двубой от загубата си с нокаут от Франсис Нгану през 2021 г. За 41-годишния боец това е дълго отсъствие от октагона, но "DC" все още смята, че ще бъде грешка, ако Джоунс свали крака от газта срещу Миочич, мислейки, че това ще бъде лесна разходка.

Пренасрочването на мача между Джоунс и Миочич не е обявено официално, но главният изпълнителен директор на UFC Дана Уайт многократно е казвал, че това все още се планира.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес