Зареждане

Кормие: Първата загуба на Джон Джоунс е много близо

Кормие: Първата загуба на Джон Джоунс е много близо
Публикувано на: Ноември 9, 2021 в 12:00 ч
Легендата Даниел Кормие смята, че първата загуба в кариерата на Джон Джоунс е много близо. Вече над година "Bones" се готви за дебют в тежка категория. Очаква се той да направи дебют през 2022 година и да се бие с победителят от срещата между Франсис Нгану и Сирил Ган.

Джоунс оваканти титлата си в полутежка категория и гони величието при тежките. Към днешна дата той вече тежи 118 килограма. Последната му битка беше преди близо 2 години. В нея Джоунс победи трудно Доминик Рейес и едвам защити титлата с решение.

Последните 3 битки на Джоунс бяха доста спорни и показаха, че той е уязвим. Джон не е това, което беше в миналото и Кормие предсказа, че съвсем скоро ще видим падението му:

Мисля, че Джон Джоунс има шанс срещу всеки. Мисля, че Сирил Ган е проблем за него. Не знам кой ще бъде, но мисля, че времето му идва. Не съм сигурен, че той ще спечели следващата битка. 

Първоначално предложих той да се бие с Къртис Блейдс, но е твърде рисковано и той ще загуби парите от битка за титлата. Първата истинска загуба в кариерата му е много близо.

Близо ли е падението на Джоунс ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес