Зареждане

Кормие: Не знам дали Хабиб ще се завърне в ММА

Кормие: Не знам дали Хабиб ще се завърне в ММА
Публикувано на: Юли 21, 2020 в 08:55 ч
Даниел Кормие е съотборник на Хабиб Нурмагомедов и прие тежко смъртта на Абдулманап Нурмагомедов. В началото на месеца Абдулманап почина в Мосва след дълго боледуване. Кормие много добре знае какво е да загубиш баща, защото преди няколко месеца загуби своя доведен баща. Това определено е голям удар за всеки и Даниел смята, че ще трябва доста сила, за да видим Хабиб отново в клетката.

"DC" споделя, че кариерата на Хабиб е сериозно обвързана с Абдулманап и не е ясно какво ще направи Хабиб в бъдеще. Дейна Уайт и Али Абделазиз вярват, че Нурмагомедов ще се бие тази година, но Кормие не е толкова сигурен. Ето какво сподели Даниел пред Хелуани:


Не мисля, че Хабиб ще се бие тази година. Мисля, че ще трябва доста сила на Хабиб, за да се завърне отново в клетката някой ден. Знам какво означаваше Абдулманап за него. Знам, че това беше тяхно приключение. Надявам се, че ще се бие, но не знам. Ще трябва доста сила, за да се върне в клетката. Не знам още колко Хабиб ще остане в играта. 

Може би Хабиб ще се бие и ще се представи много силно в памет на неговия баща. Гледах битката му в Абу Даби и начина, по който неговия баща реагира след нея. Изглеждаше така, сякаш неговия дух беше изпъленен с радост от победата на неговото дете. Радвам се, че двамата споделиха този момент в Абу Даби през септември миналата година.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес