Зареждане

Кормие не иска да вижда Джоунс срещу Майк Тайсън

Кормие не иска да вижда Джоунс срещу Майк Тайсън
Публикувано на: Юни 23, 2020 в 08:25 ч
Преди няколко дни легендарният шампион в бокса Майк Тайсън даде интервю пред медиите и реши да засегне заплатите в бокса и в UFC. Той сподели, че ако Джон Джоунс иска да направи големите пари, то тогава ще трябва да се боксира с него. Това явно беше музика за ушите на "Bones", който не се разбира с UFC за заплатите си и веднага изяви желание да се дуелира с Тайсън.

Има едно условие от страна на шампиона в полутежка категория, за да се стигне до този сблъсък на ринга. Джоунс желае да направят две битки, от които 1 и в клетката. Минимални са шансовете за нещо такова, а Даниел Кормие, който е бивш съперник на Джоунс няма желание да вижда такава битка. Кормие вярва, че Тайсън просто говорил, но едва ли ще се бие с Джоунс. Ето какво още каза Кормие пред Хелуани:


Наистина ли ? Това е лудост. Странно е, дори когато чуеш за нещо такова. Просто ще го игнорирам. Няма да им правя реклама. Няма да промотирам това. Няма да говоря за него и го хвърлям в коша. Мисля, че Майк Тайсън просто си говореше. Той просто говори. 

Когато си пред камерата, то понякога просто казваш някои неща. Говориш, говориш и говориш. Мисля, че това е един от тези моменти, в които Майк просто си говореше. Истината е, че ако Джоунс иска да направи пари, то тогава трябва да се бие с някой боксьор. Трябва да получи един от тези договори, които получават боксьорите. Да, Тайсън е прав. Аз обаче нямам интерес към това.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес