Зареждане

Кормие към Миочич: Подпиши договора

Кормие към Миочич: Подпиши договора
Публикувано на: Май 5, 2020 в 07:46 ч
Даниел Кормие трябваше да се оттегли от ММА миналата година, но се полакоми за пари и остана в играта. "DC" беше двоен шампион, но една от титлите му беше отнета. Той чакаше среща с Брок Леснар, за да направи големите пари и да се оттегли, но така и нямаше среща с него. Кормие се съгласи да даде реванш на Стипе Миочич, който повече от година чакаше за такъв.

Вижте още - Кормие: Битките с Миочич са по-важни от тези с Джоунс

Даниел не спираше да говори, че Миочич трябвало да се бие, защото не заслужавал незабавен реванш. Двамата премериха сили за втори път през август миналата година и Стипе си върна титлата с нокаут над Кормие в 4-тия рунд. Сега Миочич се възстановява от контузия в окото и не си дава зор за реванш, а по всичко личи, че Кормие бърза. Даниел иска да се оттегли след няколко месеца и призова Миочич да подпише за битка:


Хайде, шампионе! Подпиши договора. Какво правиш ? Това са глупости. Нека го направим. Знам , че си пожарникар, възхищаваме се на всички онези неща, с които искате да помогнете на хората в това кризисно време, но ти си и шампионът на света. Хайде, човече, нека свършим това, подпиши договора. 

Той каза, че последният двубой не е започнал добре, но този път щяло да бъде по-добре. Не започна толкова добре, защото съм по-добър от него. Този път няма да се уморявам и ти няма просто да ме удряш в стомаха за пет минути. Ще се подготвим, за да те победя отново. Битката ще започне по същия начин, защото аз съм по-добър от него, подписвай договора.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес