Зареждане

Кормие и Миочич се съгласиха на трета битка

Кормие и Миочич се съгласиха на трета битка
Публикувано на: Декември 6, 2019 в 18:32 ч
Според президента на UFC Дана Уайт, Даниел Кормие ще получи реванша си, а феновете на ММА ще бъдат зарадвани с трети двубой между Кормие и UFC шампиона в тежка категория Стипе Миочич.

В UFC 241, Стипе Миочич възвърна лидерското си място в тежка категория на UFC, победеждавайки Даниел Кормие чрез TKO в четвъртия рунг. Беше тежка битка и спечелена победа за Миочич, който преодоля трудния си противник и се върна отново на шампионското място. След загуби титлата, Кормие публично заяви, че би искал един последен двубой преди пенсионирането си и това да бъде срещу Стипе Миочич. При изява в шоуто на Рич Ейсън в четвъртък Дейна Уайт потвърди, че и двамата бойци са съгласни; просто е въпросът кога Миочич ще се възстанови от травма и ще започне да тренира активно.

"100%. Това ни очаква“, потвърди Уайт. „Стип все още има да се възстаноява. Доста се изпотроши в последната битка срещу Кормие. Така че, чакаме той да se оправи и двамата се съгласиха на трилогия."

Наскоро Стипе Миочич изрази интерес към двубой срещу боксьора Тайсън Фюри. Фюри е намекна за навлизане в ММА, което Дейна Уайт потвърди, така че не е невъзможно Миочич да може да изчака повече време и да види колко сериозен е Фюри всъщност. Фюри има уговорена битка за февруари, така че шансовете за бой на Фюри / Миочич да са преди трилогията срещу Кормие, макар и да не са невъзможни, изглеждат доста близки до нула.

Следователно, всички знаци изглежда сочат към Miocic / Cormier III, а UFC 248 през март изглежда като напълно вероятна дата.

Как смятате, че ще завърши третата им среща, след като двамата си размениха по една победа и една загуба?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес