Зареждане

Кормие хвали Джоунс, защото не се страхува от Нгану

Кормие хвали Джоунс, защото не се страхува от Нгану
Публикувано на: Май 19, 2020 в 08:13 ч
Даниел Кормие не е човек, който обича да хвали своя върл враг Джон Джоунс, но е реалист и го прави, когато това е заслужено. "DC" и "Bones" имат една от най-големите вражди в историята на ММА и два пъти премериха сили в клетката. Джоунс успя да победи и в двете срещи, но в последната се провали на допинг тест и победата беше отменена, въпреки че го нокаутира.

Към днешна дата Джоунс все още е шампион в полутежка категория, а Кормие загуби поясите си и сега чака една последна битка със Стипе Миочич и ще окачи ръкавиците. И двамата са легенди и не се страхуват от никого. Наскоро те предизвикаха Франсис Нгану и показаха, че не се притесняват от зверската сила на камерунеца. Кормие реши да похвали Джоунс, защото е истински боец, който не се страхува от никого:


Аз много бързо мога да започна с обидите към Джоунс. Ще го обидя всеки ден от седмицата. Аз обаче съм човек, който ще го похвали, когато това е заслужено. Мисля, че предизвикатеството му над Франсис Нгану е едно от най гангстерските неща в света. Защо трябва да те е страх от някого ? Особено когато си боец като Джоунс, който е постигнал толкова много неща. 

Не разбирам как хората може да говорят, че ние се страхуваме от някого. Това е най-глупавото нещо, което може някой да каже. Не се страхуваме от нищо. Мисля, че това нещо с Джоунс е готино. За него е добре, че иска да се бие с Нгану. Това би направил всеки истински боец в този свят. Свалям шапка на Джоунс.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес