Зареждане

Кормие: Единствената битка, която искам е тази с Миочич

Кормие: Единствената битка, която искам е тази с Миочич
Публикувано на: Януари 28, 2020 в 08:00 ч
Даниел Кормие иска само една битка и това е трилогията със Стипе Миочич. През август миналата година двамата се срещнаха за втори път и Кормие доминираше, но Миочич успя да го нокаутира в последната минута на 4-тия рунд. Стипе си върна титлата в тежка категория и отмъсти на Кормие, който през 2018 година го нокаутира в първия рунд и стана двоен шампион.

Кормие планираше да се оттегли от ММА, но загубата от Миочич го накара да остане и сега той иска трета битка. Миочич чака цяла година за реванш с Кормие и сега не бърза да му дава нов шанс. Това не се харесва на Даниел и той сподели, че ще чака шанс за титлата и няма да приема друга битка. Ето какво още сподели Кормие пред Хелуани:


Стипе не е единствения, който има контузии. Миналия декември имах операция на гърба. Ще видим какво ще стане. Не искам да се бия с никой друг. Трябва да се бия за титлата или няма въобще да се бия. Стипе има нужите умения, за да ме прати в пенсия. Аз му дадох реванш. 

Не бях готов за битка с Дерик Люис, но от UFC търсеха опонент за него. Аз съм този, който винаги се появява. Дадоха ми битка, в която си мислех, че мога да се бия. Бих се срещу Люис със 17 дни предизвестие. Учудващо е това, че преди когато Стипе не беше шампион изявяваше желание да се бие с мен само с няколко седмици предизвестие. 

Той спечели титлата и се промени. Не знам как хората не виждат истинската му същност. Ако той иска да е мъж, то тогава ще се бие с мен. Аз почти спечелих 4-те рунда с него. Разбирам защо не иска да се бие с мен. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес