Зареждане

Конър се възстановява бързо: Имам чувството, че вече мога да ритам

Конър се възстановява бързо: Имам чувството, че вече мога да ритам
Публикувано на: Септември 15, 2021 в 08:37 ч
В UFC 264 през юли Конър Макгрегър получи счупване на левия крак в първия рунд от битката му с Дъстин Порие. Това бе доста разочароващ завършек на третия им двубой и оттогава насам ирландецът е фокусиран върху бързото си възстановяване.

И макар, че травмата стана преди два месеца, Конър сподели, че се движи много бързо с възстановяването.

"Имам чувството, че вече мога да ритам. Честно, усещам че мога да раздавам ритници, но слушам докторите и хората, които ме съветват. Отдал съм се изцяло на рехабилитация и съм отново на крака. Хубаво е да стъпваш на краката си."


Конър все пак знае, че ще мине време докато е готов напълно за завръщане, но е уверен че ще се натрие носовете на своите критици.

"Беше ми кофти известно време, не ми беше леко. Имаше малко тежки моменти, това е може би едно от най-откачените неща, което се е случвало в живота ми. Не беше много забавно, но го преминах. Семейството ми и моя отбор са до мен. Все още ми предстоят много неща, не искам да избързвам. Както казах - усещам, че мога да ритам, но ме съветват да не го правя все още. Но ще се върна. Мислите ли, че един счупен крак ще ме спре? Помислете пак."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес