Зареждане

Конър се възстановява бързо: Имам чувството, че вече мога да ритам

Конър се възстановява бързо: Имам чувството, че вече мога да ритам
Публикувано на: Септември 15, 2021 в 08:37 ч
В UFC 264 през юли Конър Макгрегър получи счупване на левия крак в първия рунд от битката му с Дъстин Порие. Това бе доста разочароващ завършек на третия им двубой и оттогава насам ирландецът е фокусиран върху бързото си възстановяване.

И макар, че травмата стана преди два месеца, Конър сподели, че се движи много бързо с възстановяването.

"Имам чувството, че вече мога да ритам. Честно, усещам че мога да раздавам ритници, но слушам докторите и хората, които ме съветват. Отдал съм се изцяло на рехабилитация и съм отново на крака. Хубаво е да стъпваш на краката си."


Конър все пак знае, че ще мине време докато е готов напълно за завръщане, но е уверен че ще се натрие носовете на своите критици.

"Беше ми кофти известно време, не ми беше леко. Имаше малко тежки моменти, това е може би едно от най-откачените неща, което се е случвало в живота ми. Не беше много забавно, но го преминах. Семейството ми и моя отбор са до мен. Все още ми предстоят много неща, не искам да избързвам. Както казах - усещам, че мога да ритам, но ме съветват да не го правя все още. Но ще се върна. Мислите ли, че един счупен крак ще ме спре? Помислете пак."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес