Зареждане

Конър Макгрегър: Войната не е свършила, ще спипам Хабиб

Конър Макгрегър: Войната не е свършила, ще спипам Хабиб
Публикувано на: Януари 22, 2021 в 05:00 ч
Конър Макгрегър е готов да спипа Хабиб Нурмагомедов. 32-годишния ирландец жадува за отмъщение, след като Хабиб го победи през 2018 година. Този уикенд "The Notorious" се завръща в клетката, за да се бие с Дъстин Поарие. Битката им е в лека категория и главна за UFC 257, което ще се проведе в Абу Даби. Макгрегър вярва, че войната с Нурмагомедов е далеч от своя край и реванш трябвало да има.

Конър и Хабиб продадоха рекорден брой PPV и битката им е най-продавана в историята на организацията. Дейна Уайт също иска да има втори сблъсък между тях, но Нурмагомедов настоява, че ще си остане в пенсия. Макгрегър сподели пред медиите, че в близко бъдеще Хабиб ще се раздели с пояса. Ето какво още каза Макгрегър за своя върл враг, който го накара да се предаде и го унижи пред цял свят:

Ще спипам Хабиб Нурмагомедов. Не ми пука за това, което е говорил. Всъщност Хабиб не каза, че иска да се завърне. Дейна Уайт го каза. Има много предизвикателства в категорията. 

Войната с Хабиб не е свършила. Той имаше проблеми в личния живот и не му желая злото. Всичко между нас се случи през 2018 година. Феновете имат нужда от този реванш, както и спорта се нуждае от него. 

Това е тежък спорт. Mисля, че трябва да му вземат титлата, ако продължи да бяга и не иска да се бие. Сигурен съм, че ще се случи след тази битка. Ако той не иска да се бие, тогава няма да го преследвам.

Интересно ми е да чуя какви оправдания ще измисли след моята битка. Предсказвам, че ще му отнемат титлата. Аз се върнах в категорията. Ще ви покажа кое какво е. Започвам този уикенд срещу Поарие.

Ще видим ли реванш между Хабиб и Макгрегър ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес