Зареждане

Конър Макгрегър: Върнах се в USADA! Ще се бия тази година

Конър Макгрегър: Върнах се в USADA! Ще се бия тази година
Публикувано на: Май 20, 2023 в 15:00 ч
Конър Макгрегър е уверен, че ще се завърне в UFC преди края на 2023 година.

Тъй като сезон 31 на The Ultimate Fighter ще дебютира на 30 май, все още няма официална дата за очаквания двубой на Макгрегър срещу колегата му треньор Майкъл Чандлър. Въпреки че риалити шоуто ще продължи до август, датата на битката на Макгрегър остава загадка.

От Макгрегър се изисква да се подложи на шестмесечен тест за допинг, преди да му бъде позволено да се бие отново. Конър не беше в пула на USADA, но сега твърди, че този въпрос вече е решен и сега той просто чака точна дата за завръщането си.

„Върнах се в пула на USADA. Това е готово. До края на годината ще се върна в тази клетка. Вече се подготвям, готов съм да се бия. Битката срещу Майкъл Чандлър ще бъде обявена по време на The Ultimate Fighter. 

The Ultimate Fighter се излъчва след няколко дни по ESPN и докато шоуто приключи, ще имаме дата. Тя ще бъде обявена за феновете.", каза Макгрегър пред The Mac Life.

Въз основа на текущата история на тестовете, достъпна чрез Антидопинговата агенция на Съединените щати, която беше актуализирана на 18 май, Макгрегър все още не е бил тестван през 2023 гoдина. Това не означава непременно, че не е на разположение за тестване.

Макгрегър също говори за потенциалното си завръщане в бокса. Това е ход, за който често говори след загубата си от Флойд Мейуедър през 2017 година. В момента Конър подкрепя своята сънародничка Кейти Тейлър преди битката й в Ирландия, така че боксът определено е в мислите му.

„Аз съм с обратен гард. Райдър беше с обратен гард, както и Били Джо Сондърс. Виждал съм методи, виждал съм неща, които бих направил. Знам, че той отслабва. Бих се бил с Канело без проблем. Няма проблем.", каза Конър

Преди да може да планира мач срещу Канело на боксовия ринг, Макгрегър първо трябва да се завърне в UFC с надеждата, че победа над Чандлър може да го върне обратно в битката за титлата.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес