Зареждане

Конър Макгрегър: Усман ме копира, но ще му взема титлата

Конър Макгрегър: Усман ме копира, но ще му взема титлата
Публикувано на: Април 26, 2021 в 00:00 ч
Бившият шампион в две различни категории Конър Макгрегър твърди, че Камару Усман го копира. Миналия уикенд във Флорида видяхме как Усман се би с Хорхе Масвидал. Двамата бяха главна битка на UFC 261, в което "Кошмара от Нигерия" нокаутира тежко Масвидал след зверски десен удар.

По този начин Усман защити титлата си 2 пъти в рамките на 2 месеца. С тази победа Усман навлезе в серия от 18 поредни победи. В своя акаунт в социалните мрежи Макгрегър сподели, че Усман копира неговите удари.

Макгрегър се закани, че ще го накара да си плати и следващата година ще се качи в полусредна категория, за да го детронира. Ето какво още написа Конър, който ще се бие през юли с Дъстин Порие в Лас Вегас:

Камару Усман копира моите удари. Ще се бия ли с него в бъдеще ? Мисля, че да. Няма как да копираш моите удари и думи, без да те фрасна заради това. 

Харесвам полусредна категория. Скоро ще е моя. Дайте ми време до края на годината за лека категория. Ще спечеля титлата, а след това ще се кача в горната категория. 

Какви са шансовете на Макгрегър срещу Усман ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес