Зареждане

Конър Макгрегър тренира на пълни обороти

Конър Макгрегър тренира на пълни обороти
Публикувано на: Септември 16, 2021 в 08:00 ч
Голямата звезда на UFC Конър Макгрегър тренира на пълни обороти. 33-годишния ирландец показа видео и снимки от последната си тренировка. По нищо не личи, че "The Notorious" си счупи крака само преди няколко месеца.

Бившия двоен шампион на UFC е категоричен, че един счупен крак няма да го спре и той ще направи голямо завръщане. Макгрегър се представи слабо тази година и допусна две поредни загуби от Дъстин Порие. Конър падна с нокаут в началото на годината, но получи незабавен реванш.

През юли Макгрегър показа, че не е подобрил играта си и се представи много зле в първия рунд срещу Порие. В края на рунда Конър си счупи крака, след което не успя да продължи и загуби с технически нокаут.

Така той е в серия от 2 поредни загуби за първи път в кариерата си и печели само 1 от последните си 4 битки в UFC. Макгрегър не се притеснява от това и вероятно ще се завърне в средата на 2022 година.

Варианти за него са нова битка с Порие или трилогия с Нейт Диас. Не е ясно какво ще се случи със звездата на UFC, но едно е ясно и то е, че Конър тренира здраво и няма да се откаже:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес