Зареждане

Конър Макгрегър ще се бие за титлата, ако Оливейра е шампион

Конър Макгрегър ще се бие за титлата, ако Оливейра е шампион
Публикувано на: Март 3, 2022 в 02:00 ч
Дейна Уайт сподели новина, която няма да се хареса на Ислам Махачев. Наскоро президента на UFC даде интервю за канал в YouTube и каза, че Конър Макгрегър ще се бие за титлата, ако Чарлз Оливейра остане шампион в лека категория.

През май Оливейра ще брани титлата си срещу Джъстин Гейджи. Ако Чарлз защити златото си, тогава той на 100 % ще иска бой с Макгрегър. Двамата не спират да се предизвикват в последните месеци, въпреки че Макгрегър не е възстановен.

Оливейра беше готов да остави на пауза развитието в категорията, за да преследва милионите в бой с Макгрегър. Оливейра се бие в UFC вече 12 години, но въпреки това богатството му се оценява на около 2 милиона долара.

Разбира се, има доста пречи за такъв двубой, но след като Уайт го споменава, тогава е вероятно да го видим.

„Ще видим как ще се развият нещата в леката категория. Много ще зависи от това кой ще бъде шампион, когато Конър се завърне. Шампионите също имат думата по такива въпроси. 

Ако все още е Оливейра, тогава той може да иска да се бие с Конър. Ще видим. Вариантите за завръщането му са много, но преди всичко трябва да се изхожда от състоянието на крака му и здравето като цяло. 

След като всичко е ясно на 100 процента, тогава ще решим какво ще правим “, каза Уайт в интервю за канала The Underground в YouTube. 

Трябва ли Макгрегър да изпревари Махачев за титлата ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес